O Αγιορείτης Μοναχός Επιφάνιος Μυλοποταμινός επισκέφθηκε το Αγρίνιο.
Στο ξενοδοχείο Mapressa διοργανώθηκε ένα συμπόσιο αγιορείτικης κουζίνας
όπου οι Αγρινιώτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αγιορείτικες συνταγές .Πληθωρική, πολυσυλλεκτική, και όμως λιτή και με ξεκάθαρη μεσογειακή ταυτότητα. η αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται στο λάδι, στα χόρτα, στα όσπρια, στο ψάρι και στα θαλασσινά, χρησιμοποιεί άφθονα μυρωδικά και μπαχαρικά, αξιοποιεί τεχνικές παλιές και καινούργιες. Ο μοναχός Επιφάνιος μίλησε στον ΑΧΕΛΩΟ TV για την νηστεία της μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα πλεονεκτήματα της Αγιορείτικης
κουζίνας και την ασκητική ζωή στο περιβόλι της Παναγίας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.