ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ -ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

Από το πρωί, έπιασαν δουλειά, οι επιτροπές που συστάθηκαν για την καταγραφή ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συντονίζουν τις εργασίες των επιτροπών καταγραφής ζημιών. Ταυτόχρονα γίνεται καταγραφή ζημιών στις υποδομές είτε αφορά επαρχιακό και εθνικό δίκτυο είτε αφορά σε αρδευτικά δίκτυα, γέφυρες και αντιπλημμυρικά έργα καθώς και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις για την οριοθέτηση των περιοχών που έχουν πληγεί από τα ακραία πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα.
Παράλληλα με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Τεχνικά κλιμάκια καταγράφουν τις εκτεταμένες καταστροφές σε Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα, Παναιτώλιο, Παραβόλα και Καινούργιο.
Την εξέλιξη των εργασιών επέβλεψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος, με υπηρεσιακούς παράγοντες, βρέθηκε το μεσημέρι στην Κυρά Βγένα, Τραγάνα και Παλαιοκαρυά.
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/3_12_17/ZHMIES.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ