ΑΛΦΑ 93: Κλήθηκε στα κλιμάκια της Εθνικής ο Δημήτρης Παπαχρήστος

Στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας κλήθηκε ο αθλητής της ΑΛΦΑ 93 Δημήτρης Παπαχρήστος του Επαμεινώνδα, για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης μικρών ηλικιών «Basketball camp cadets FIBA Europe-ΕΟΚ». Ο νεαρός παίκτης (γεννημένος το 2002), μαζί με άλλα παιδιά από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στην Πρέβεζα από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου, για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μίσσας και ο Γιώργος Λημνιάτης.
Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη επιτυχία του νεαρού αθλητή του Αγρινιώτικου Συλλόγου, ο οποίος την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κέντρισε το ενδιαφέρον των ομοσπονδιακών τεχνικών, με αποτέλεσμα την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας. Οι συμπαίκτες του, οι προπονητές του και η διοίκηση της ομάδας τού εύχονται καλή επιτυχία στη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στην αθλητική και προσωπική του ζωή.
Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ο Παπαχρήστος είναι ο δεύτερος αθλητής της ΑΛΦΑ 93 που θα πάρει μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, καθώς πέρσι ανάλογη κλήση είχε δεχτεί και ο Αποστόλης Καραπιπέρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ