Αγρίνιο – συλλήψεις για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών: Βρέθηκαν όπλα στην κατοχή των συλληφθέντων

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των  7 συλληφθέντων δραστών που είχαν πραγματοποιήσει πλήθος κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκαν όπλα, γεωργικά εργαλεία, καλώδια, μέταλλα και χρήματα , ενώ κατασχέθηκαν επίσης κινητά τηλέφωνα και έξι αυτοκίνητα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία, εξετάζεται και διερευνάται η συμμετοχή τους για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης:

Σε εξέλιξη ήταν από το πρωί της Παρασκευής επιχείρηση της Ασφάλειας Αγρινίου στην περιοχή του δημοτικού σταδίου στο Αγρίνιο .

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί 7 άτομα (πρόκειται για ρομά ) που το προηγούμενο διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πλήθος κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή .

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για οργάνωση που δρούσε συστηματικά και τα μέλη της διέπρατταν κλοπές σε σπίτια, και αγροκτήματα.

Η οργάνωση μετά από αξιοποίησή στοιχείων μπήκε στο στόχαστρο των ανδρών της Ασφάλειας Αγρινίου που κατάφερε τον εντοπισμό και την σύλληψη των επτά φερόμενων δραστών .

Στην κατοχή τους και μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων , κοσμήματα και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηχοσυστήματα, μικροσυσκευές κ.α.).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ