Ανακαλύψτε το παραδοσιακό Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με μακρά ιστορία στη γεύση, τη Γεύση του Καλού, λανσάρει το παραδοσιακό Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ σε νέα μοντέρνα συσκευασία των 375 γρ., πέραν αυτής του ενός κιλού, για καθημερινή απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες.
Το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί αγαπημένο ηπειρώτικο τυρί και είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.ΟΠ) που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή θρεπτική του αξία. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, με βάση την αυθεντική ηπειρώτικη συνταγή και ξεχωρίζει για την πλούσια κρεμώδη υφή και την υπόξινη, ευχάριστη, δροσερή του γεύση.
Με μόνο 10% λιπαρά, συνδυάζει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την πλούσια γεύση του τυριού, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά και για όσους προτιμούν τα κρεμώδη τυριά, καθώς μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ως συνοδευτικό σε κρέας, με ζεστό ψωμί, σε σαλάτα ή και σούπα για ακόμα περισσότερη γεύση.
Το παραδοσιακό Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορεί σε συσκευασία των 375 γρ. και του 1 κιλού με ανανεωμένο, μοντέρνο εικαστικό και έντονο ηπειρώτικο χαρακτήρα που εκφράζει απόλυτα τις αξίες της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και προσφέρει ξεχωριστές, αυθεντικές γευστικές εμπειρίες από την πρώτη κιόλας δοκιμή.
Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το παραδοσιακό Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα.
Πίστη στις αξίες της για παρασκευή αγνών, παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σταθερά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της πάντα με γνώμονα τον καταναλωτή, προσφέροντας συνεχώς νέα διατροφικά προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και αληθινής γεύσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ