Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά

Δημοπρατείται στις 9 Σεπτεμβρίου η «Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 670.000,00 €.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που προβλέπει τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εργασίες αποστράγγισης και αντικατάσταση της περίφραξης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση ιστών φωτισμού με προβολείς LED για τον φωτισμό του συγκεκριμένου γηπέδου. Επίσης δημιουργείται περιμετρικά αρδευτικό δίκτυο προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεται ασφαλής λειτουργία των χώρων.

«Πρόκειται για ένα σύνολο εργασιών που συνιστούν ολοκληρωμένη παρέμβαση στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Απαντάμε στις ανάγκες των δημοτών μας με ουσιαστικά έργα. Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τα γήπεδα του Δήμου Αγρινίου. Αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους αθλητικούς χώρους και τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ