Ανακοίνωση του Παναγρινιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Αχέροντα – Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων

Ο Παναγρινιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Αχέροντα Καναλακίου (16.30) για την 4η αγωνιστική του 5ου Ομίλου, στην έδρα του, στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Παναγρινιακού ενημερώνει για το ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία των φιλάθλων λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και καλεί τον κόσμο του να τηρήσει τα μέτρα και να μην δώσει το παρών στο γήπεδο.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από συγκεκριμένα τοπικά σάιτ για να έχει την δυνατότητα ο φίλαθλος κόσμος του Παναγρινιακού να παρακολουθήσει με αυτό τον τρόπο την ομάδα.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 11 Απριλίου η ομάδα μας επανέρχεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής υποδεχόμενη στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου τον Αχέροντα Καναλακίου.

Επισημαίνουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:30 δεν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν φίλαθλοι στο γήπεδο, καθώς όλοι οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.
Σε όλες τις αναμετρήσεις υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων που έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο και είναι οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά τιμ, οι αξιωματούχοι των αγώνων, οι διοικούντες των ομάδων και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ομάδων και παρακαλούμε τον κόσμο να μην έρθει στο γήπεδο, λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει.
Εξαιτίας της κατάστασης αυτής η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε να μεταδοθεί ο αυριανός αγώνας σε livestreaming, για να μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος να τον παρακολουθήσει. Σε συνεργασία με τις ιστοσελίδες nafpaktianews.gr και websports.gr ο αγώνας θα καλυφθεί ζωντανά και θα μεταδοθεί μέσω των συγκεκριμένων διαδικτυακών μέσων.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ