Ανυπότακτο Αγρίνιο – Ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη σίτιση του Μουσικού σχολείου

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα το μεσημέρι θα ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών του διαγωνισμού για τη σίτιση του Μουσικού σχολείου, όπως διαβεβαίωσε χθες, ο Πρόεδρος της κ, Χρήστος Γκούντας, μετά από το παρακάτω ερώτημα που κατέθεσε το Ανυπότακτο Αγρίνιο:

«Προς τους
1. Πρόεδρο
του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου
κ. Βασίλη Φωτάκη
2. τον Δήμαρχο Αγρινίου
Κ. Παπαναστασίου Γιώργο
Κοιν.: Αρμόδιο Αντιδήμαρχο
Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, κ. Δήμαρχε
Σύμφωνα με χθεσινή μας πληροφόρηση (Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2015), από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου, η σίτιση των μαθητών του θα πραγματοποιηθεί και σήμερα, με το κλείσιμο των οφειλών του αναδόχου του συγκεκριμένου έργου από την προηγούμενη χρονιά.
Από αύριο η σίτιση στο προαναφερόμενο σχολείο σταματάει.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή
1. Γιατί δεν προκήρυξε εγκαίρως τον Διαγωνισμό, έτσι ώστε να μην στερηθούν οι μαθητές του Σχολείου το νόμιμο δικαίωμα τους, για όσες μέρες, εκ του γεγονότος της αδράνειας της, το στερηθούν;
2. Σε περίπτωση μη αδράνειας της, τι έχει πράξει προς τούτο;
3. Σε περίπτωση εμπλοκής στην προκήρυξη του διαγωνισμού και άλλων υπηρεσιών του Δημόσιου τομέα, με ποιες επιστολές, διαβήματα ή παραστάσεις τους υπενθύμισε τις υποχρεώσεις τους;
4. Με ποιόν τρόπο σχεδιάζει να αποκαταστήσει την συνέχιση της σίτισης από αύριο;
Για το Ανυπότακτο Αγρίνιο
Στέλιος Μερμίγκης»

Από όσα απάντησε, ο κ, Γκούντας, προέκυψε, ότι ο μειοδότης του περυσινού διαγωνισμού όφειλε ένα σημαντικό αριθμό μερίδων φαγητού για την ολοκλήρωση του έργου του. Συμφωνήθηκε λοιπόν, αυτές οι μερίδες να διανεμηθούν στην αρχή της φετινής περιόδου.
Η αύξηση του αριθμού των μαθητών όμως, που δικαιούνται σίτιση και η αλλαγή της νομοθεσίας για τις προκηρύξεις των διαγωνισμών του Δημοσίου, δημιούργησαν το πρόβλημα.
Όπως διαβεβαίωσε, ως το τέλος της εβδομάδας, θα προκύψει προσωρινός ανάδοχος και το πρόβλημα θα λυθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ