Απάντηση Δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου στην ανακοίνωση του Δ. Τραπεζιώτη για την πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας σε ανακοίνωση του Δ. Τραπεζιώτη για την πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου Αγρινίου δήλωσε:

«Η ανακοίνωση του κ. Τραπεζιώτη είναι πραγματικό «έργο τέχνης».
Για την ακρίβεια ένα μνημείο μουσειακής πολιτικής σκέψης. Γιατί πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την παλαιοκομματική αντιπολίτευση σε ένα κομμάτι που ο Δήμος Αγρινίου έχει αποκτήσει ταυτότητα.
Το Αγρίνιο είναι πλέον προορισμός για την πλούσια πολιτιστική του δραστηριότητα. Με θεατρικές παραστάσεις, των οποίων η επιτυχία ξεπερνά τα όρια του Δήμου, εκθέσεις αναγνωρισμένων δημιουργών και εικαστικές παρουσιάσεις που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο πολιτισμός πρωταγωνιστεί και μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες.
Όσον αφορά το Φεστιβάλ θα πρέπει να σας επισημάνουμε την πολιτική αστοχία σας. Είναι εντυπωσιακό πως ένας πρώην Δήμαρχος δεν λαμβάνει τα μηνύματα της κοινωνίας.
Είναι κρίμα που δεν καταλάβατε την επιτυχία του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Και είναι τόσο στενάχωρο να διαπιστώνει κανείς πόσο μακριά είστε από τους συμπολίτες σας. Με την ανακοίνωσή σας δείχνετε ότι αγνοείτε επιδεικτικά την χαρά που ένιωσαν οι Αγρινιώτες, σε όλο το εύρος του Δήμου, από τις εκδηλώσεις της ΚΕΔΑ.
Συμπερασματικά, είτε είστε απών ή σε πανικό γιατί αντιλαμβάνεστε την απήχηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Επειδή λοιπόν δεν καταλάβατε τίποτα, και για να μιλήσουμε με όρους πολιτισμού, «Καληνύχτα… κύριε Τραπεζιώτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ