Απονομή πιστοποιητικών Συλλ. Palso Αιτωλ/νιας στο Επιμελητήριο

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών NOCN και LAAS (Palso) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Palso)  Ν. Αιτωλοακαρνανίας υπο την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζής και ο αντιπρόεδρος κ. Μπόκας, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Γιώργος Λαυδαριάς και Δημήτρης Τρίπκος, καθώς και οι πρόεδροι των Συλλόγων PALSO Ν. Αρτας Βέκη Αθανασάκη και Ν. Αχαϊας Μάνος Μακρίδης
Xαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Γάκης οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παρουσίασαν το Ευρωπαϊκό Χαρτοφυλάκιο Γλωσσών ( European Portfolio) με τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διατίθεται αποκλειστικά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών στους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις LAAS ( Palso ).

Πραγματοποιήθηκε ομιλία απο τον Δρ. Σήφη Κουράκη Παιδοψυχολόγο (Ph. D) – Ψυχολόγο (B. Sc) – Παιδαγωγό (B. Sc.). Διδάκτορα Νευροψυχολογίας Παίδων Ιατρικής Σχολής, τ. Επιμορφωτή Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών με θέμα:
Σωστή χρήση και διαχείριση της τεχνολογίας: Ο μηχανισμός της συγκέντρωσης και της εργαζόμενης μνήμης. Επιπτώσεις από την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Τα γονεϊκά και τα εκπαιδευτικά όρια. Μέθοδοι ενδυνάμωσης των διαπροσωπικών σχέσεων.
Μετά την απονομή κληρώθηκαν πλούσια δώρα προσφορά των εκδοτικών οίκων.
Ο Σύλλογος Palso ευχαριστεί το ΔΣ του Επιμελητηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τους χορηγούς: Grivas Publications, Burlington, Express Publishing, Combo Books, Hillside Press, Hamilton και Super Course.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ