Από το ερχόμενο Σάββατο του Λαζάρου, 8 μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 πενήντα περίπου παιδιά Δημοτικού με τη βοήθεια τριάντα μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών, με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας π. Θεοφίλου, ετοιμάζονται να απολαύσουν την «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην Πόλη».
Για δύο ώρες καθημερινά, 12 -2 το μεσημέρι, θα συναντιούνται καθημερινά στην «Καταφυγή», για να «ταξιδέψουν» με βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδι πολύ στους Αγίους Τόπους, εκεί που έζησε ως άνθρωπος, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Χριστός μας, γνωρίζοντας παράλληλα τη λειτουργική ζωή και τον λαογραφικό πλούτο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα. Την εβδομάδα της Διακαινησίμου ένα αναστάσιμο πανηγύρι σε κάποιο από τα κοντινά εξωκλήσια μας θα συμπληρώσει την όμορφη εμπειρία!
Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265).