Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο Χρήστος Σταυρόπουλος προπονητής στην ΑΛΦΑ 93

Με τον Χρήστο Σταυρόπουλο θα πορευτεί την επόμενη χρονιά στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ η ΑΛΦΑ 93, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου τη συμφωνία της με τον Αγρινιώτη προπονητή. Ο Σταυρόπουλος διετέλεσε πέρυσι βοηθός προπονητή του Μυριούνη στον ΑΟ Αγρινίου, θα βρίσκεται ξανά φέτος ως βοηθός προπονητή στον ΑΟΑ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της ΑΛΦΑ ως παίκτης. Η επιστροφή του στην Αγρινιώτικη ομάδα είναι για να αναλάβει το αντρικό τμήμα του Συλλόγου, την ίδια ώρα που ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καραπιπέρης, θα αναλάβει τις ακαδημίες της ομάδας.
Στο μεταξύ, την Τετάρτη ξεκινούν οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χρήστου Σταυρόπουλου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη).

Η σχετική ανακοίνωση του Αγρινιώτικου Συλλόγου:
«Η ΑΛΦΑ 93 BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Σταυρόπουλο για την επόμενη χρονιά στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Σταυρόπουλος, που υπήρξε παλιότερα παίκτης της ομάδας, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντρικού τμήματος του Συλλόγου. Ο μέχρι πρότινος προπονητής Ντίνος Καραπιπέρης ανέλαβε τις ακαδημίες.
Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Χρήστο Σταυρόπουλο κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ