Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Προώθησε 5 πιτσιρικάδες στην αντρική ομάδα η ΑΛΦΑ 93

Την πρώτη «φουρνιά» παικτών από τις ακαδημίες της «ανεβάζει» στην αντρική ομάδα η ΑΛΦΑ 93, αφού οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την προώθηση πέντε παικτών της ομάδας Νέων στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου. Πρόκειται για τους πρώτους παίκτες που έρχονται κατευθείαν από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι νεαροί που επιλέχτηκαν να προωθηθούν είναι οι εξής: Αποστόλης Καραπιπέρης, Μάριος Καρράς, Δημήτρης Παπαχρήστος, Λάζαρος Τακαβίτογλου και Βασίλης Τσέλιος.
Ήδη οι πέντε παίκτες προπονούνται -στις προπονήσεις μεταβατικής περιόδου- υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος θα έχει πλήρως την επίβλεψή τους και την αξιολόγησή τους.


Η σχετική ανακοίνωση του Αγρινιώτικου Συλλόγου:
«Η ΑΛΦΑ 93 BC ανακοινώνει την προώθηση στην αντρική ομάδα πέντε (5) παικτών της ομάδας Νέων, οι οποίοι είναι -κατ’ αλφαβητική σειρά- οι εξής: Αποστόλης Καραπιπέρης, Μάριος Καρράς, Δημήτρης Παπαχρήστος, Λάζαρος Τακαβίτογλου και Βασίλης Τσέλιος. Οι πέντε νεαροί είχαν εξαιρετική παρουσία την προηγούμενη χρονιά με την ομάδα Νέων και προωθούνται φέτος στην αντρική, όντας η πρώτη «φουρνιά» που βγάζει ο Σύλλογός μας από τις ακαδημίες του!
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή επιτυχία στους νεαρούς παίκτες και να έχουν όλοι τους μία υγιή και γεμάτη επιτυχίες χρονιά, σε κάθε επίπεδο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ