ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΙΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΜΥ

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως σε θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές, τα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και από σήμερα Δευτέρα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους σε όλη τη χώρα και κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, τη Στερεα Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη κατά τόπους στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανώς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από σήμερα Δευτέρα κατά τόπους πυκνές σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας. Την Πέμπτη σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, από τη Δευτέρα.
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/16_1_17/KALAMAKH.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ