Βρέθηκε ο 19χρονος Ολλανδός στη Βαράσoβα

Aίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση εξαφάνισης του 19χρονου Ολλανδού ορειβάτη ο οποίος έχει εξαφανιστεί στην Βαράσοβα από την πλευρά της Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας στην παραλία Λιμνοπούλας .
Ο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στις 10.00 από πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ σε δύσβατο σημείο στο όρος Βαράσοβα και είναι καλά στην υγεία του .

Το χρονικό της εξαφάνισης

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής στις 10:00 ξεκίνησε την πεζοπορία του στην Βαράσοβα και η τελευταία επαφή που είχε με τον παππού και την γιαγιά του ήταν στις 12:00 όταν ο παππούς του τον είδε με τα κιάλια του να το χαιρετάει αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που είχαν το τροχόσπιτο. Λίγες ώρες αργότερα στις 16:00 ο παππούς του ζήτησε βοήθεια καθώς ο 19χρόνος δεν είχε επιστρέψει ..
Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της αστυνομίας, της Π.Υ. Μεσολογγίου και Ναυπάκτου καθώς η 6η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και η Εθελοντική ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου όπου έκαναν έρευνες από το απόγευμα μέχρι να νυχτώσει. Συνολικά συμμετείχαν στις έρευνες 27 άτομα χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί μέχρι χθες το βράδυ .Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα τελικά τον εντοπισμό του .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ