ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚAΡΝΑΝΙΑ – “ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ”

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, επισκέφθηκε σήμερα(7/10/17) την Αιτωλοακαρνανία. Ο Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Αποστόλη Κοιμήση και Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Τσιχριτζή. Ο Γιώργος Καμίνης από το Δημαρχείο Αγρινίου ανέφερε ότι η αποκέντρωση και η αυτοδιοίκηση είναι στον πυρήνα της σκέψης και της ύπαρξής του.
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/7_10_17/kaminhs.mp4″]

Συνάντηση Χ. Σταρακά με τον Γ. Καμίνη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι. 

Το δήμαρχο της Αθήνας και υποψήφιο για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Γιάννης Λύτρας, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τέγας ,o Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π.Δ.Ε. κ.Μπαλαμπάνης Νικόλαος καθώς και στελέχη της Περιφέρειας.

Ο κ. Καμίνης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία και δήλωσε ότι είναι διαρκής ο αγώνας του για τις αλλαγές που θα αποφέρουν αληθινή αποκέντρωση στη χώρα.
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων από την εποχή που ήταν Συνήγορος του Πολίτη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά και συμπλήρωσε:
«Θεωρώ πως είναι ύψιστης σημασίας ζήτημα για την ισορροπία του πολιτικού μας συστήματος η ύπαρξη μιας ισχυρής και σύγχρονης Κεντροαριστεράς.
Στόχος του νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι η επαναφορά του πολίτη στην πολιτική, η επανεμφάνιση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς και η άμβλυνση, όχι η όξυνση των διαφορών. 
Παράλληλα όμως και οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, με προοδευτικές και μαζί μεταρρυθμιστικές προτάσεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ