Δήμος Αγρινίου : Έναρξη τμημάτων μουσικής για παιδιά – εφήβους & ενήλικες

Το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων Χορωδίας (μονοφωνικό & πολυφωνικό τραγούδι) με υπεύθυνη την κ. Ευσταθία Γρέντζελου καθώς και μουσικών οργάνων με υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο.

Παράλληλα λειτουργούν μουσικές ομάδες παραστάσεων και συναυλιών (Φωνητικό Σύνολο «Ιάμβη», Μουσικό Σύνολο «Ηχώ») πλαισιωμένες από τους μαθητές-εκπαιδευόμενους.

Η ΚΕΔ Αγρινίου, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας (αερισμός χώρου, χρήση μάσκας από τον δάσκαλο, χρήση αντισηπτικών, ολιγομελή τμήματα, αποστάσεις κλπ).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα
693 92 60 758 & 6985 07 33 63

Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου, με υπεύθυνη χορωδίας την κα Ευσταθία Γρέντζελου και υπεύθυνο ορχήστρας τον κο Γεώργιο Αθανασόπουλο. Μέσα σε μια περίοδο περιοριστικών μέτρων και παύσης των καλλιτεχνικών δράσεων, αφήνει το δικό του αποτύπωμα και επικαλείται τον λόγο, τον ήχο και τη φωτογραφία, μιλώντας για μια «Λευκή Πολιτεία», που ενώ οι άνθρωποί της φορούν τη μάσκα του μεγάλου φόβου, αποφασίζουν να γεμίσουν με Φως την καρδιά τους και να ξαναχτίσουν…

Η φωτογράφιση έγινε από τα μέλη της ομάδας Art8

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ