Δήμος Αγρινίου – Παράδοση επιταγής στο “Παναγία Ελεούσα” και “Ηλιαχτίδα”

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέδωσε τις επιταγές από τα έσοδα των δύο φιλανθρωπικών εκδηλώσεων «Χορεύουμε για την ζωή», στους εκπροσώπους των συλλόγων «Η Ηλιαχτίδα» και «Παναγία Ελεούσα».

Ο κ. Παπαναστασίου στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων :
«Είναι μια σημαντική ημέρα με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η κοινωνία είναι κοντά στους ανθρώπους και τα ιδρύματα που την έχουν ανάγκη. Φέτος μάλιστα η ανταπόκριση από τους συλλόγους ήταν τέτοια που μπορέσαμε να διοργανώσουμε δύο εκδηλώσεις και να παραδώσουμε τα έσοδα σε δύο οργανισμούς με εξαιρετικό έργο.
Πέρισυ η αντίστοιχη διοργάνωση αφορούσε το Χαμόγελο του παιδιού. Φέτος τα χρήματα θα διατεθούν στην Ηλιαχτίδα και την Παναγία Ελεούσα , δύο συλλόγους με σημαντική προσφορά στην κοινωνία.
Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους χορευτικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους απευθύναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα προσωπικά αλλά και όλους τους πολίτες γι αυτήν την προσφορά τους.
Πολιτισμός δεν είναι μόνο οι εκδηλώσεις που κάνουμε αλλά και ότι καλλιεργούμε στα παιδιά μας. Κι εσείς με την προσφορά σας δημιουργήσατε πολιτισμό.
Έχω την τιμή και την χαρά να παραδώσω την πρώτη επιταγή στο «Παναγία Ελεούσα» και μία δεύτερη στην «Ηλιαχτίδα».

Δ. Σαμαντά :«Με την πράξη σας αυτή δείξατε την ευαισθησία σας και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αγρινίου . Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη αυτές τις κινήσεις . Σας ευχαριστούμε πολύ» .

Β.Μπενέκος :«Θέλω να σας μεταφέρω τις ευχές των παιδιών της Ηλιαχτίδας . Ευχαριστώ εσάς και την Αντιδήμαρχο κ. Παπαγεωργίου για την ευαισθησία σας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους τους χορευτικούς συλλόγους για την χαρά που μας πρόσφεραν».

Στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχαν συνολικά 20 χορευτικοί σύλλογοι της περιοχής .

Χορευτικοί σύλλογοι:
1.ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
2.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
3. ΠΟΝΤΙΩΝ «Δ.ΨΑΘΑΣ»
4. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
4. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ «ΘΕΣΤΙΕΙΣ»
5. ΑΓΡΙΝΙΟΥ « ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»
6. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
7. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΡΙΖΕΣ»
8. ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ : «Μορφωτικός Σύλλογος» και «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων».
9. ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
10. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»
11. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ»
12. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ»
13. ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
14. ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
15. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ»
16. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ»
17. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ «ΑΙΤΩΛΟΣ»
18. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Η ΡΟΥΜΕΛΗ»
19. ΣΠΟΛΑΙΤΑΣ «ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
20.ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΒΑΛΤΟΥ-ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ