Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου – Πρόταση για 9 νέες ειδικότητες

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του ΥΠ.Π.Ε.Θ. απέστειλε σχετική πρόσκληση προς τα Δημόσια ΙΕΚ, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία νέων ειδικοτήτων το φθινοπωρινό εξάμηνο (2017Β), με έναρξη των μαθημάτων τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Οι ειδικότητες για κάθε Δ.ΙΕΚ θα ανακοινωθούν από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. μετά από σχετική έγκριση και τελικά θα λειτουργήσουν εφόσον εγγραφούν (το Σεπτέμβριο) τουλάχιστον 15 σπουδαστές.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσει τους πολίτες κάθε ηλικίας, για την πραγματοποίηση των προσδοκιών τους για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά και τις δυνατότητες της τοπικής επιχειρηματικότητας, προτείνει την έναρξη λειτουργίας των παρακάτω 9 νέων ειδικοτήτων το επόμενο εξάμηνο.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ
Ήδη, συνεχίζουν από την περσινή χρονιά στο Γ΄εξάμηνο οι ειδικότητες:
ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Στις ειδικότητες αυτές δίνεται η δυνατότητα να εγγραφούν απόφοιτοι ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και πρώην ΤΕΕ αντίστοιχων ειδικοτήτων και να ολοκληρώσουν τις σπουδές στην ειδικότητα σε ένα χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ