Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Ανάρτηση Κτηματογράφησης Δήμου Αγρινίου- «Ελέγχουμε – Επιβεβαιώνουμε – Διορθώνουμε»

To TEE Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ανάρτηση Κτηματογράφησης Δήμου Αγρινίου. Ελέγχουμε – Επιβεβαιώνουμε – Διορθώνουμε», την Δευτέρα 19/07/2021, με ώρα έναρξης 19:00.
Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • η κα Λιόντα Φένια, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, ΥποδιευθύντριαΔιεύθυνσηςΈργων από τον Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»,
  • ο κ. Βέργος Δημήτριος, Δικηγόρος εκπρόσωπος της Αναδόχου Κοινοπραξίας της Μελέτης Κτηματογράφησης του Δήμου Αγρινίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και συζήτηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19/07/2021 και ώρα 14:00 να αποστείλουν e-mail στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (tee_ait@tee.gr) με το εξής κείμενο:
«Επιθυμώ να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας «Ανάρτηση Κτηματογράφησης Δήμου Αγρινίου. Ελέγχουμε – Επιβεβαιώνουμε – Διορθώνουμε, Όνομα – Επίθετο».

Η αποστολή του ανωτέρω κειμένου είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης (zoom). Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δε θα είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση εκ μέρους του ΤΕΕ με τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα διεξαγωγής της διαδικτυακής εκδήλωσης, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή. Θερμή παράκληση για έλεγχο και της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ