Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αναπαύσεως στη Λευκάδα λόγω έργων

Από τις 23 Φεβρουαρίου στην οδό Αναπαύσεως από το ύψος της Ιεράς Μητρόπολης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλοσόφων στη Λευκάδα , θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, λόγω των έργων που έχουν ξεκινήσει για τη δημιουργία των υποδομών του Νέου Νοσοκομείου στην περιοχή. Όπως ενημερώνει ο Δήμος Λευκάδας η διακοπή κυκλοφορίας αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 ημέρες.

Τα έργα αφορούν στην κατασκευή σωληνωτού αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων του νέου Νοσοκομείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η δημοτική οδός θα είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, των καταστηματαρχών και των πελατών τους.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία τους και παρακαλούμε, προς διευκόλυνση όλων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων και των σημάτων οδικής κυκλοφορίας που θα ρυθμίζουν την κίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ