Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλ/νιας – Καταγγελία για συκοφαντίες και διαβεβαιώσεις στου πολίτες για ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου

“Ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει από που θα λάβει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, μέσα από την σωστή ενημέρωση.
Η παραπληροφόρηση όμως και η άγρα «πελατών» με ασύστολα ψεύδη που στοχεύουν στο φόβο του ασθενούς, είναι απαράδεχτα ηθικά, αλλά και απερίφραστα καταδικαστέα.
Καταγγέλλουμε αυτή τη συκοφάντηση του νοσοκομείου μας και διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς μας ότι είμαστε εδώ με έμπειρους και αφοσιωμένους γιατρούς και υγειονομικούς, χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο υλικό και αναλώσιμο υπάρχει.
Είμαστε εδώ για να στεκόμαστε ανιδιοτελώς δίπλα τους ενώ τα περί «καλύτερης αντιμετώπισης» σε μονάδες εκτός υγειονομικών σχηματισμών είναι απλά και μόνο προπετάσματα καπνού στην επίθεση αήθους «φιλίας» που έχει εξαπολυθεί εναντίον του δημόσιου συστήματος υγείας, χρησιμοποιώντας ως «όπλα» τον πόνο και την αγωνία των ανυποψίαστων πολιτών / ασθενών.” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλ/νιας κάνοντας λόγο για οργανωμένα συμφέροντα που δεν βλέπουν με καλό μάτι το νοικοκύρεμα που επιχειρείται στο νοσοκομείο Αγρινίου και την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας και της επαναφοράς του σε αξιοπρεπή λειτουργική κατάσταση, στρατεύουν τον ψίθυρο, την παραφιλολογία, ακόμη και τη λάσπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το τελευταίο διάστημα κάποια οργανωμένα συμφέροντα που δεν βλέπουν με καλό μάτι το νοικοκύρεμα που επιχειρείται στο νοσοκομείο Αγρινίου και την σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας και της επαναφοράς του σε αξιοπρεπή λειτουργική κατάσταση, στρατεύουν τον ψίθυρο, την παραφιλολογία, ακόμη και τη λάσπη.

Έτσι:
Αν και το Καρδιολογικό Τμήμα βρίσκεται από μηνός και πλέον σε καθημερινή λειτουργία, με άμεσες προοπτικές μετεξέλιξής του σε μία υπερσύγχρονη κλινική, διαδίδεται ότι υπολειτουργεί.
Αν και ο αξονικός τομογράφος λειτουργεί κανονικά και ο μαγνητικός τομογράφος άρχισε τη συστηματική του λειτουργία (15 μέρες το μήνα εν αναμονή εκπαίδευσης και άλλων υγειονομικών για την μηνιαία λειτουργία του), διαδίδεται ότι δεν λειτουργεί.
Αν και έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Παθολογικού εξωτερικού Ιατρείου από μηνών, διαδίδεται πως αυτό δεν υφίσταται.
Αν και άρχισε κανονικά τη λειτουργία του το Οφθαλμολογικό Τμήμα με συστηματικά χειρουργεία και ενίσχυσή του σε γιατρούς, διαδίδεται ακόμη και το ότι ο γιατρός φεύγει.
Και το έργο της «έγκυρης ενημέρωσης» έχει αναλάβει εργολαβία και πολλά άλλα ευαίσθητα πεδία της δραστηριότητας του νοσοκομείου.

Όμως, η αποκορύφωση της αήθους επίθεσης στο δημόσιο σύστημα που παρά τις Κασσάνδρες στέκεται όρθιο με την αυταπάρνηση των περισσοτέρων από τους λειτουργούς του, έρχεται με την αναπτυχθείσα τις τελευταίες μέρες ολομέτωπη πιά επίθεση στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που κρατήθηκε όρθια με θυσίες και που πιά βγαίνει μπροστά σύντομα με αξιοπρέπεια, μετά και την τοποθέτηση και άλλων γιατρών, λειτουργεί με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της και εξυπηρετεί σήμερα, όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν τις υπηρεσίες της, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, μεθόδους, εξοπλισμό, μηχανήματα αλλά και αναλώσιμα.
Παράλληλα οι ασθενείς αυτοί έχουν την υποστήριξη όλων των ειδικοτήτων που μπορεί να προκύψει να χρειαστούν μέσα στο οργανωμένο δημόσιο σύστημα, όπου λειτουργεί η μονάδα αυτή.

Δυστυχώς όμως, κατευθυνόμενα συμφέροντα ανέπτυξαν μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκφοβισμού των ασθενών αυτών, ακόμη και με επισκέψεις στα σπίτια τους –σύμφωνα με καταγγελίες- για να τους πείσουν ότι «κινδυνεύουν» συνεχίζοντας την αιμοκάθαρσή τους στο νοσοκομείο Αγρινίου και τους προτείνουν την «σωτηρία» σε δομές ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει από που θα λάβει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, μέσα από την σωστή ενημέρωση.
Η παραπληροφόρηση όμως και η άγρα «πελατών» με ασύστολα ψεύδη που στοχεύουν στο φόβο του ασθενούς, είναι απαράδεχτα ηθικά, αλλά και απερίφραστα καταδικαστέα.

Καταγγέλλουμε αυτή τη συκοφάντηση του νοσοκομείου μας και διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς μας ότι είμαστε εδώ με έμπειρους και αφοσιωμένους γιατρούς και υγειονομικούς, χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο υλικό και αναλώσιμο υπάρχει.
Είμαστε εδώ για να στεκόμαστε ανιδιοτελώς δίπλα τους ενώ τα περί «καλύτερης αντιμετώπισης» σε μονάδες εκτός υγειονομικών σχηματισμών είναι απλά και μόνο προπετάσματα καπνού στην επίθεση αήθους «φιλίας» που έχει εξαπολυθεί εναντίον του δημόσιου συστήματος υγείας, χρησιμοποιώντας ως «όπλα» τον πόνο και την αγωνία των ανυποψίαστων πολιτών / ασθενών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ