Διοικητής Νοσοκομείου Μεσολογγίου: «Εγκληματική ενέργεια το άνοιγμα των σχολείων – Μη στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία»

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, με δήλωσή του χαρακτηρίζει «εγκληματική ενέργεια» το άνοιγμα των σχολείων και ζητά να ληφθεί άμεσα απόφαση για αναστολή της λειτουργίας τους.

Aκόμα, προτρέπει τους γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία και όπως υποστηρίζει, ούτε ο ίδιος θα το κάνει.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Από την θεσμική θέση που κατέχω καθώς και από αυτή του Δημοτικού συμβούλου αλλά και του γονέα μικρού παιδιού, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η επαναλειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σήμερα 11/05/2021, χωρίς να λαμβάνονται στοιχειωδώς υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και η ταχύτατη εξάπλωση της διασποράς στην κοινότητα της πανδημίας COVID-19 είναι επικώς απαράδεκτη και εγκληματική!

Σήμερα λοιπόν το Νοσοκομείο μας ξεπερνώντας τον εαυτό του και τις δυνάμεις που διαθέτει νοσηλεύει πλέον είκοσι εννέα (29) συμπολίτες μας, ασθενείς με COVID-19 και αναμένονται μέχρι το μεσημέρι δεκάδες θετικά κρούσματα!

Καλώ τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου – που πιθανότατα δεν το έχει πράξει – να αποστείλει ΑΜΕΣΑ εισήγηση – αποστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για κλείσιμο όλων των σχολείων. Καλούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας, Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας σήμερα να εκδώσουν τη σχετική Κ.Υ.Α.

Τέλος καλώ τους γονείς με πλήρη ευθύνη όλων όσων δηλώνω να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Εγώ πάντων δεν πρόκειται να το πράξω!

Υ.Γ. Στη διάθεση όλων των Πολιτικών, Δημοτικών, Περιφερειακών αρχών ακόμη και της εισαγγελίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ