Δράσεις της Τ.Δ Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ενόψει των Χριστουγέννων.

Την Τετάρτη 21/12 η τοπική διοίκηση επισκέφθηκε το συσσίτιο της ιεράς μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου προσφέροντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους. Η δράση μας αυτή εντάσσεται στην διενέργεια του 1ου Φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουμε με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου, του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου, και της ομάδας μπάσκετ των βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου. Η πρωτοβουλία μας αυτή στηρίχθηκε από πλήθος τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση του σκοπού της εκδήλωσης. Τα τρόφιμα που αποδόθηκαν στους δύο φορείς ήταν προσφορά τοπικών επιχειρήσεων σε τρόφιμα μέσης και μικρής διάρκειας και αποτελούν μέρος του συνόλου των τροφίμων που θα αποδοθούν με το πέρας του τουρνουά μπάσκετ.
Την Πέμπτη 22/12 επισκεφθήκαμε το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη» όπου ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος του είχε χαλάσει το έλκηθρο και πήγε με την κλούβα της αστυνομίας συνοδευόμενος από μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, μοίρασε δώρα στα παιδάκια του σχολείου κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής τους. Τα παιδάκια είχαν γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη κι εκείνος επειδή ήταν καλά παιδιά πήγε σε όλα τα παιδάκια το δώρο που του ζήτησαν.
Η τοπική Διοίκηση εύχεται σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη και κουράγιο να μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ