Δράσεις του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με οδηγό την αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας, το αίσθημα της αξιοπρέπειας ως δικαίωμα για όλους και την ανιδιοτελή αγάπη στην πιο ευαίσθητη ομάδα της κοινωνίας μας, τα παιδιά εύχεται να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά δουλεύοντας όλοι μαζί για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τις δυσκολίες που σκληραίνουν τη ζωή μας, να καλύψουμε τις ελλείψεις που «στεγνώνουν» την καθημερινότητά μας , να δώσουμε πνοή και φτερά σε ότι οι δύσκολοι καιροί που περνάμε, βαλτώνει.
Ευχόμενοι για τον ερχομό του Νέου Έτους Ειρήνη, με μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά όλου του κόσμου και υγεία και οικογενειακή ευτυχία στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπ/κούς της περιοχής μας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στις 18 Δεκεμβρίου συμμετείχε με μπαζαρ , στην επιτυχημένη εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Παναιτωλίου.
Επίσης το ΔΙΚΤΥΟ στις 13 Δεκεμβρίου έδωσε την προγραμματισμένη παράσταση με την ομάδα κουκλοθέατρου του «Μια φορά και μια κούκλα» στα σχολεία Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Αγίου Βλασίου, όπου μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά και δόθηκαν βιβλία για τις βιβλιοθήκες των σχολείων τους.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΙΣΤΗΜΑ
Η χαρά και η ικανοποίηση που εισπράξαμε – από τα παιδιά που συμμετείχαν- οι εθελοντές του ΔΙΚΤΥΟΥ ήταν πολύ μεγάλη.
Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά, όλους όσους συντέλεσαν στην ύπαρξη αυτής της ομάδας, που ανιδιοτελώς προσφέρουν το χρόνο τους για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις κουκλοθέατρου σε παιδιά, εντός αλλά και εκτός της πόλης μας.
Ευχαριστούμε επίσης ιδιώτες και επιχειρήσεις, που πρόσφεραν παιχνίδια και βιβλία για τη δράση αυτή του ΔΙΚΤΥΟΥ:
ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ Αγρινίου
Σαμαρτζής & Σια- Βιβλιοπωλείο
Planos -Αφοί Δ. Χριστοδουλόπουλοι Ο.Ε. -Βιβλιοπωλείο
Παπαδάτος -Βιβλιοπωλείο
Ξενόγλωσσο -Βιβλιοπωλείο
Μελάνι και Χαρτί – Βιβλιοπωλείο
Τσιούφης –Βιβλιοπωλείο –χαρτοπωλείο
Ακόμη τους κυρίους:
Ευάγγελο Παπαγεωργίου- Νομικό Σύμβουλο
Βαρεμένο Γεώργιο – αντιπρόεδρο της βουλής των Ελλήνων
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε συνεργασία με το σύλλογο Εκπ/κών Λειτουργών Αγρινίου –Θέρμου, θα παραδώσουν σε σχολεία της περιοχής μας, ότι υλικό έχει μαζευτεί στα γραφεία του συλλόγου.
Ευχαριστούμε τους εκπ/κούς και τους μαθητές των σχολείων, καθώς και τους γονείς που πρόσφεραν παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά για την επόμενη δράση.


Ευχόμαστε σε όλους για τη νέα χρονιά, η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, ευτυχία, ελπίδα και δημιουργικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ