Δωρεά δύο ειδικών κρεβατιών φυσικοθεραπείας στο Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούν θερμότατα την κα Ασπασία Λεβέντη, Πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece, καθώς και τον συμπατριώτη μας κ. Νίκο Αλιάγα για τη δωρεά δύο ειδικών κρεβατιών φυσικοθεραπείας που προσέφεραν στο Κέντρο , ένα για τη Μονάδα του Μεσολογγίου και ένα για τη Μονάδα του Αγρινίου.
Το International Foundation for Greece αξιοποιώντας μέρος ευγενικής δωρεάς του κ. Νίκου Αλιάγα προς το Ίδρυμα από τα έσοδα της έκθεσης φωτογραφίας «Ελληνικές Ψυχές» (Âmes Grecques) που διοργανώθηκε στο Παρίσι και σύμφωνα με την επιθυμία του, προέβη στη δωρεά των ειδικών κρεβατιών φυσικοθεραπείας κατόπιν σχετικού αιτήματος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Τα κρεβάτια αυτά είναι απαραίτητα καθώς το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εφαρμόζει προγράμματα φυσικοθεραπείας, σε συνεργασία με επιστήμονες φυσικοθεραπευτές, στα πλαίσια της εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης που εφαρμόζει στους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.
Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά για χορηγία και η δωρεά της κας Ασπασίας Λεβέντη και του κου Νίκου Αλιάγα στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που το Εργαστήρι ευελπιστεί να συνεχιστούν και να εδραιωθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ