Είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στην Κέρκυρα εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης (skunk)

Συνελήφθη 42χρονος για καλλιέργεια υδροπονικής ακατέργαστης κάνναβης (skunk) στην Κέρκυρα

Εκριζώθηκαν συνολικά (64) δενδρύλλια, κατασχέθηκαν επίσης (969) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων

Συνελήφθη χθες (22-05-2018) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 42χρονος , για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα κατά την διερεύνηση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς και σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είχε εγκαταστήσει στην κατοικία του εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης (skunk), ενώ στην κατοχή του είχε σε συσκευασίες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Συγκεκριμένα από την έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξοπλισμός για την καλλιέργεια της κάνναβης (λαμπτήρας, χρονοδιακόπτης) καθώς και:
είκοσι δύο (22) δενδρύλλια υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), στο εργαστήριο
σαράντα δύο (42) δενδρύλλια κάνναβης, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο της οικίας
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (969) γραμμαρίων
συσκευασία, με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Ο 42χρονος με τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες της καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ