Εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης έργου αναδιαμόρφωσης τμημάτων στο παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου

Eγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης έργου για την αναδιαμόρφωση τμημάτων του. Ειδικότερα , όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, με σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης του έργου «Αναδιαμόρφωση τμημάτων κτιρίων Α΄, Β΄ και Γ΄ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου», προϋπολογιστικής δαπάνης 1.500.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, μέσω της 6ης ΥΠΕ (με το αρ. πρωτ.4567/31-1-2018), εστάλη προς το Υπουργείο το επικαιροποιημένο Τεχνικό Δελτίο Έργου που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία, ώστε η Διεύθυνση Οικονομικών να μεριμνήσει για την φύλαξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018.
Το έργο περιλαμβάνει τα παρακάτω:
Κτίριο Α΄: στέγαση του ΕΟΠΥΥ.
Κτίριο Α΄: 1ος όροφος, στέγαση Δ.Ι.ΕΚ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.
Κτίριο Β΄: στέγαση του Ξενώνα του «Ψυχαργώς» – Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που φιλοξενεί άτομα με ψυχικές διαταραχές στο πλαίσιο
αποσυλοποίησης.
Κτίριο Γ΄: χώρος στέγασης του ΕΚΑΒ
«Η ένταξη χρηματοδότησης πλέον του έργου και η δημοπράτησή του μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2018, είναι θέμα χρόνου και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως (πολιτική ηγεσία, διοικητική υπηρεσία, τεχνική υπηρεσία, 6η ΥΠΕ) που συνέβαλαν με συντονισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ένταξη χρηματοδότησης» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ