Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος» στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος» κ. Αναστάσιος Κατσωνόπουλος, συνοδευόμενος από μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επισκέφθηκαν σήμερα (4-4-2018) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Ρηγόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεοφάνης Πανουτσακοπουλος και ο ταμίας κ. Αντώνιος Κουτρουμάνης.

Τα μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου, ευχήθηκαν υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε, επεσήμανε ότι η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών με τους απόστρατους συναδέλφους, θα συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, με απώτερο σκοπό την ομαλή λειτουργία του Σώματος.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αναστάσιος ΚατσωνόπουλοςΣ, προσέφερε, στον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, ως εθιμοτυπικό δώρο, μια εικόνα του Αγίου Λεοντίου.

Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μελή του Συνδέσμου Συνταξιούχων επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ