Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛ.ΑΣ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτώβρη, μετά και την ολοήμερη αιμοδοσία στο Παπαστράτειο μέγαρο Αγρινίου, οι εκδηλώσεις της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου. Είχαν προηγηθεί ο εσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου την Τετάρτη το απόγευμα, που πλήθος συναδέλφων αλλά και πολιτών συμμετείχαν με ευλάβεια και κατάνυξη. Η δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Ζωοδόχου Πηγής και η δεξίωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας την Πέμπτη, ανήμερα της εορτής του Αγίου όπου επίσης πλήθος κόσμου αλλά και φορέων της πόλης μας προσήλθαν και μας τίμησαν.
pa190357
Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη Άγιό τους, συμμετέχοντας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις αλλά και προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας έστειλαν το μήνυμα της επιστροφής στις Χριστιανικές μας αξίες και παραδόσεις και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
pa190362
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταρακά, Αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, πλήθος πολιτών αλλά και συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ