Εξιχνιάστηκε άμεσα η κλοπή φορητών υπολογιστών από σχολείο στο Αγρίνιο

Δράστης είναι ένας 19χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε, μετά από άμεση και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κλοπή, που είχε συμβεί πριν πέντε ημέρες σε σχολείο στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ συνελήφθη και ένας 14χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ξημερώματα της 28-4-2017 ο 19χρονος είχε παραβιάσει παράθυρο σχολείου στο Αγρίνιο αφαιρώντας πέντε κλεμμένους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ από το κυλικείο.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 19χρονου δράστη, ενώ συνελήφθη και ένας 14χρονος, ο οποίος είχε αγοράσει ένα από τους πέντε κλεμμένους υπολογιστές.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένους κοντά στο Εθνικό Στάδιο Αγρινίου και τους υπόλοιπους τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους οποίους κατέσχεσαν και απέδωσαν στον Διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ