Εορτασμός της Πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το νέο έτος, το 2017 που ανέτειλε πριν λίγες ώρες, θα είναι χρονιά ανατροπών, που χρειάζονται πλέον οι πολίτες μας μετά από τόσο καιρό κρίσης.
Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κόβοντας το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, για την ανταλλαγή των ευχών στα γραφεία της Περιφέρειας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την βασιλόπιτα, με τις ευχές για «κάθε καλό και κάθε ευλογία. Ευχαριστούμε για κάθε συνεργασία και να σας συνοδεύει όλους η αγάπη και η προσευχή μου και οι ειλικρινείς ευχές από την καρδιά μου για ότι αγαθό».
«Εύχομαι σε όλους υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη. Το 2017 θα είναι μια χρονιά που καλούμαστε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή. Είναι μια χρονιά που οι αξίες της συνεργασίας, του αγώνα, της διεκδίκησης, θα πρέπει να λειτουργήσουν ως καταλύτες σε όλες τις πολιτικές μας» επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας.
Και κατέληξε ο Περιφερειάρχης: «Πάντα θα είμαστε στραμμένοι στον άνθρωπο, στις αξίες και τα δικαιώματά του, και βεβαίως στην παραγωγική ανασυγκρότηση, την εργασία και τις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Το 2016 μείναμε ως περιφερειακή αυτοδιοίκηση όρθιοι και παραδώσαμε έργα. Το 2017 καλούμαστε να κάνουμε μια νέα ελπιδοφόρα και δημιουργική αρχή και να είναι μια χρονιά ορόσημο για τα επόμενα βήματά μας».
Στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας, ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Αϊβαλής, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος, εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ο πρόεδρος Θανάσης Γιανναδάκης και ο Γ.Γ. Βασίλης Αϊβαλής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος, οι Αντιδήμαρχοι Πατρέων Διονύσης Πλέσσας και Παναγιώτης Μελάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Τζανάκος, Ανδρέας Φίλιας, καθώς πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, Συλλόγων, Αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβούλιου Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, Βοηθοί Περιφερειάρχη Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Χαροκόπος, Χρήστος Μπούνιας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου, διευθυντές και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ