Επίσκεψη Μπέγκα στα Καρδαμίτσια – Διάλογος με τους κατοίκους σε σταθερή και μόνιμη βάση για τη Δημοτική Αρχή

Μόνιμη και σταθερή βάση αποκτά η συνομιλία της Δημοτικής Αρχής με τους κατοίκους των Ιωαννίνων καθώς οι συναντήσεις σε γειτονιές και περιοχές ολόκληρου του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα.
Τελευταίος σταθμός των συναντήσεων αυτών ήταν τα Καρδαμίτσια, όπου μέλη της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους της περιοχής αλλά κι εκείνους από τα Μέλανδρα και την Ολυμπιάδα για ζητήματα που τους αφορούν.
Κοινή διαπίστωση ήταν το γεγονός πως τα Καρδαμιτσία βρισκόταν για πολλά χρόνια εκτός οπτικού πεδίου των Δημοτικών Αρχών, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπου ουσιαστικά βρίσκονται στο επίκεντρο νέων έργων και παρεμβάσεων.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων στάθηκε στην επερχόμενη δημοπράτηση του μεγάλου έργου κατασκευής δικτύων αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού, 19 εκ. ευρώ, στο οποίο εντάσσονται η Νέα Ζωή, τα Μέλανδρα και τα Καρδαμίτσια, ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών με μια σειρά ασφαλτοστρώσεων, συντήρησης του οδοστρώματος, κατασκευής πεζοδρομίων και γενικότερης βελτίωσης των υποδομών.
«Βήμα – βήμα έχουμε υλοποιήσει και συνεχίζουμε να το κάνουμε, το μεγαλύτερο σχέδιο αναβάθμισης των υποδομών, που εξασφαλίζουν πολιτισμένες συνθήκες διαβίωσης, σε μια σειρά από γειτονιές και περιοχές του Δήμου. Επιστρέφουμε στους πολίτες με έργα και το τελευταίο ευρώ που εισπράττουμε μέσα από την εισφορά σε χρήμα. Παρεμβαίνουμε σε περιοχές όπου η έλλειψη σύγχρονων υποδομών ήταν εμφανής, όπως εδώ στα Καρδαμίτσια, και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με νέες δημοπρατήσεις σημαντικών έργων και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις με τους κατοίκους του Δήμου εντάσσονται στη συνολικότερη φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής που θέλει τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία που απαιτείται από την καταγραφή των προβλημάτων μέχρι την τελική τους λύση.
Οι κάτοικοι των Καρδαμιτσιών από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στα ζητήματα που εκείνοι θεωρούν ως μείζονα για την περιοχή τους ενώ ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ