Επίσκεψη Ν. Καραγεώργου καλλιτεχνικού Δ/ντη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Ο κ. Νίκος Καραγέωργος καλλιτεχνικός Δ/ντης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρακολούθησε την ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017.
Οι εκπαιδευόμενοι του Εργαστηρίου χάρηκαν και ενθαρρύνθηκαν με την παρουσία του, τον ευχαρίστησαν και εξέφρασαν την επιθυμία τους να είναι πάντα δίπλα τους.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε ότι « Είναι από τις πιο σημαντικές μου εμπειρίες στο θέατρο όπου οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» απέδωσαν από καρδιάς δύσκολες σκηνές. Ανακάλυψα την αλήθεια και την αυθεντικότητα μέσα από τη θεατρική τους δράση. Πολλά συγχαρητήρια στο δύσκολο και υπέροχο έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, που μας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ