Επίσκεψη του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Την έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος. Τον Υπουργό υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου ο Πρόεδρος της ΔΕ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Καθηγητή Χριστόφορο Κροντηρά και στελέχη του Ιδρύματος. Οι εκπρόσωποι του ΕΑΠ ενημέρωσαν τον Υπουργό για τα ζητήματα των συμβάσεων του προσωπικού και συζήτησαν τόσο για την αξιοσημείωτη πορεία και την εξέλιξη του Ιδρύματος όσο και την ισχυρή θέση και τον ιδιαίτερο ρόλο του, στον χώρο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία και συζήτηση του Υπουργού με το προσωπικό του Πανεπιστημίου για ζητήματα της ασφάλισης αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Κατά την επίσκεψή του ο κύριος Πετρόπουλος δήλωσε την στήριξή του στο έργο και το όραμα της Διοικούσας Επιτροπής, ενώ ενημέρωσε τους υπαλλήλους του ΕΑΠ για την σημασία της δημιουργίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης κάτι που αποτελεί πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη και την θετική ανταπόκριση στις προσπάθειες της Διοίκησης, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του Ιδρύματος με το Υπουργείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ