Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω
Α. Εκλογή Προεδρείου
Β. Διοικητικός Απολογισμός
Γ. Οικονομικός Απολογισμός 2016
Δ. Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Ε. Προυπολογισμός 2017
ΣΤ. Τοποθετήσεις μελών-ερωτήσεις-Απαντήσεις επ αυτών. Εγκριση Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού καθώς και προυπολογισμού.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας και μετά το πέρας της Συνέλευσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στις Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2016, καθώς και στα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα σχολική χρονιά και προσκόμισαν βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή τους.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι με την ίδια απόφαση το Διοικητικό μας Συμβούλιο προκήρυξε αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας ,για ανάδειξη νέων μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο , για την Εξελεγκτική επιτροπή και για αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΑΣΠΕ) , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΤΟ Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, από ώρα 08.00 έως 19.00 στους χώρους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου , απέναντι από τα γραφεία του Συλλόγου μας, παρουσία Δικαστικών Αντιπροσώπων.
Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ , την Ε.Ε και αντιπροσώπους στην ΑΣΠΕ, θα υποβληθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου μας το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ