Ετήσιος χορός Αστυνομικών Ακαρνανίας και δύο βραβεύσεις αστυνομικών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε με επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017 στο Αγρίνιο, τον ετήσιο χορό των Αστυνομικών.
Στο κάλεσμα της Ενωσής , ανταποκρίθηκαν δεκάδες αστυνομικοί με τις οικογένειες τους, καθώς και φίλοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κα. Χριστίνα Σταρακά, πλήθος αντιδημάρχων , δημοτικών σύμβουλων , εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. καθώς  και σύσσωμη η Διοίκηση της Δ.Α Ακαρνανίας.
Η Ε.Α.Υ Ακαρνανίας στην ανωτέρω χοροεσπερίδα τίμησε δύο αστυνομικούς που ξεχώρισαν τα έτη 2014 και 2016 και συγκεκριμένα τον έναν για την θέληση του και τον δεύτερο για την αυτοθυσία του, πράξεις οι οποίες αποτέλεσαν αντικείμενο πανελλήνιας προβολής και θαυμασμού, τις οποίες προβάλλαμε από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star chanel» μέσο αφιερώματος από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Πρώτος που τιμήθηκε από την Ένωση είναι ο συνάδελφος Γεράσιμος Κορδάτος, ο οποίος έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση, αφού συμμετείχε την 13 Νοεμβρίου 2016 στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας των 42.195 μ. όπου κατάφερε να τερματίσει, και να κατέχει πλέον το Παγκόσμιο ρεκόρ που αφορά τον τερματισμό αθλητή στον προβλεπόμενο χρόνο, με την χρήση τεχνητού προσθετικού μέλους, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την δύναμη της ανθρώπινηςθέλησης.
Τον Γεράσιμο Κορδάτο βράβευσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.
Δεύτερος τιμήθηκε ο Σπυρίδων Κοντός, που υπηρετεί στο Α.Τ. Βόνιτσας, καθότι, την 13 Ιουλίου του 2014 έσωσε από βέβαιο πνιγμό 75χρονο λουόμενο  από την παραλία της Βόνιτσας. Τον Σπυρίδων Κοντό, βράβευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου.
Η Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας αισθάνεται υπερηφάνεια για τους δύο ανωτέρω συναδέλφους και τους εύχεται υγεία, προκοπή και πάντα επιτυχίες πρωτίστως για τους ιδίους, και εν γένει για την Ελληνική Αστυνομία καθώς και την κοινωνία μας.
Η Ένωση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκόμενους στον ετήσιο χορό , καθώς και όλους τους χορηγούς .
Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αχελώου εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ