Ζαγοράκης: “Ξεκινάει η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας”

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ ενώ τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο και διάθεση για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς θριάμβευσε στις εκλογές εξασφαλίζοντας 66 από τις 68 ψήφους. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 με ανάρτησή του στα social media έκανε την πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος.

Θέλησε να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ που τον στήριξαν, ενώ σε ένα ενωτικό μήνυμα τόνισε ότι ξεκινάει η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζαγοράκη:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση. Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ”

 

Πηγή: sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ