Η Αντιδήμαρχος Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου για το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

Με αφορμή τη λήξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α κ.Παπαγεωργίου Μαρία δήλωσε τα εξής :

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, η γιορτή της λαϊκής πολιτιστικής παράδοσης ,ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμά του.
Το Αγρίνιο αποχαιρέτησε τους δεκάδες χορευτές που ήρθαν στην πόλη και μας ταξίδεψαν στα μονοπάτια της λαϊκής τους παράδοσης. Θέλω να τους ευχαριστήσω που με περισσό ζήλο και πάθος χόρεψαν για τους Αγρινιώτες. Τόσο η τελετή έναρξης, οι παράλληλες εκδηλώσεις στις Δημοτικές Κοινότητες αλλά και η τελετή λήξης στη Λίμνη Τριχωνίδα ήταν υπέροχες βραδιές που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους και κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Η μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν σας κρύβω ότι ονειρευόμαστε ένα ακόμη μεγαλύτερο Φεστιβάλ και θα δουλέψουμε εντατικά γι αυτό .Άλλωστε η πολιτιστική κληρονομιά και η λαϊκή παράδοση αποτελούσαν διαχρονικά πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλες τις γενιές.
Προσωπικά αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους όσους εργάσθηκαν για το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τους συνεργάτες μου στην ΚΕΔΑ για την άριστη συνεργασία στην διοργάνωση του Φεστιβάλ. Πολύτιμη υπήρξε, και σε αυτή την διοργάνωση, η προσφορά των δεκάδων εθελοντών του Δήμου Αγρινίου υπό την καθοδήγηση της κ. Ανθούλας Μακρή. Ξεχωριστή η παρουσία της κ. ΄Εβελυν Α. Τριανταφύλλου που ανέλαβε εθελοντικά την παρουσίαση του Φεστιβάλ.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλα τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ