Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στηρίζει το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨

Στο πλευρό του Συλλόγου ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ στέκεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, εκπρόσωποι της οποίας επισκέφθηκαν το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια Αγρινίου και παρέδωσαν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για την στήριξη των δράσεων του οργανισμού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, συνοδευόμενος από τον Β΄ Υποδιευθυντή, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Φώτιο Ντζιμάνη και τον Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου, Αστυνόμο Α΄ κ. Μιχαήλ Ντζιακώστα, παρέδωσαν στις εκπροσώπους από ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ κυρίες Νεκταρία Φελέκη και Μαρία Πρεβεζάνου συνολικά 550,4 κιλά τρόφιμα και 260 τεμάχια ειδών καθαρισμού, τα οποία με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκεντρώθηκαν από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Οι υπεύθυνες από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ ευχαρίστησαν θερμά για τη σημαντική αυτή προσφορά τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Να αναφέρουμε επίσης ότι, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας παρέδωσαν σήμερα στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨ σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο, έναν τόνο και 375 κιλά τρόφιμα και επιπρόσθετα είδη καθαρισμού, βρεφικής φροντίδας κλπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ