Η Βάσια Γιαννακά υπέγραψε και ανακοινώθηκε απ’ τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή αθλήτρια Βάσια Γιαννακά, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης γενιάς του ποδοσφαίρου γυναικών της Ελλάδος.

Η 17χρονη Βάσια Γιαννακά, η οποία αγωνίζεται ως εξτρέμ και αριστερό μπακ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 6 ετών στην Ακαδημία Διονύσιου Τσάμη, ενώ στα 11 της εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου, όπου και αγωνίστηκε από την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Με την ΑΕΚ Μεσολογγίου κατάκτησε ένα κύπελλο κορασίδων και την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική Κατηγορία, ενώ στα 14 της κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Η αθλήτρια έχει κληθεί και στην Εθνική Νεανίδων, ενώ τη φετινή αγωνιστική σεζόν κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Γυναικών.

Μετά την σύναψη της συνεργασίας, η Βάσια Γιαννακά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά τη σύναψη συμβολαίου που μου πρότειναν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου, τη διοίκηση και τις παίκτριες που με στήριξαν όλα τα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον προπονητή μου Γιάννη Γουλή που με βοήθησε να αναδειχθώ και να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου για να καταφέρω να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή να είμαι μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μου δίνεται ένα κίνητρο για να δουλέψω ακόμη περισσότερο, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ