Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά μετά από αρκετά χρόνια, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Μπόνη

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά μετά από αρκετά χρόνια, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Μπόνη, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο Παπαστράτειο Μέγαρο από 28 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2016.
Η Ευγενία Μπόνη αυτοδίδακτη στη ζωγραφική και το σχέδιο, είναι η νεότερη καθηγήτρια που δίδαξε στην Σχολή Καλών Τεχνών ABC στην Αθήνα. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και γνώστης πέντε ξένων γλωσσών, βρίσκει διέξοδο έκφρασης στο σχεδιασμό κοσμημάτων. Με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο δένει στα κοσμήματά της την κομψότητα και τις ιστορικές ρίζες διαφορετικών πολιτισμών.
Έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις της δουλειάς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συνεργαστεί με στούντιος του Χόλλυγουντ, έχει κερδίσει διαγωνισμούς μεγάλων μουσείων του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε Φεστιβάλ προβάλλοντας τον ελληνικό πολιτισμό.
Κοσμήματά της ανήκουν σε βασιλικές συλλογές, σε διάσημους συλλέκτες και Μουσεία και η εταιρεία «ΒΟΝΙ» που ίδρυσε η ίδια έχει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του κοσμήματος από το 1983 με διακρίσεις και διεθνείς βραβεύσεις.
Η σχεδιάστρια εκτός από τα κοσμήματα που θα παρουσιάσει σε πολύ προσιτές τιμές και πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, προσφέρει στην πελατεία της και την δυνατότητα μεταποίησης και μεταμόρφωσης παλιών αγαπημένων κοσμημάτων σε νέα αληθινά αριστουργήματα με ελάχιστο κόστος , έτσι ώστε πολύτιμα υλικά, που μπορεί κάποιες κυρίες να έχουν χωρίς να τα χρησιμοποιούν, να αποκτήσουν νέα ζωή. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε το προσωπικό σας γούρι με τις τυχερές σας πέτρες και το συμβολισμό του ονόματός σας.
Παπαστράτειο Μέγαρο 28/11 έως 2/12 κάθε μέρα από τις 10:00 μέχρι 21:00. Πληροφορίες στη Γ.Ε.Α. και στο 6936997415 (Ευγενία Μπόνη).
unnamed-2

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ