Η Εκκλησία μας στον Αγώνα του ’40, στην Κατοχή και την Αντίσταση – «Παζάρι Βιβλίου»

Το ερχόμενο Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική πλατεία) θα πραγματοποιηθεί για χάρη των παιδιών που συμμετέχουν στις Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές των Ενοριών μας μικρό εορταστικό αφιέρωμα στο Έπος του 1940, με τίτλο «Με τον Σταυρό του Χριστού & της Πατρίδας» και αναφορά στην προσφορά της Εκκλησίας μας στον Αγώνα του ’40, στην Κατοχή και την Αντίσταση, η οποία τόσο ανιστόρητα επιχειρείται να αμφισβητηθεί.
Θα περιλαμβάνει προβολές και δημιουργικές δραστηριότητες, με τη φροντίδα εθελοντών που στελεχώνουν το νεανικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 11.30 π.μ. μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι!
Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή σε παιδιά ηλικίας 4 -14 ετών, που δεν συμμετέχουν στις Παιδικές μας Συντροφιές, θα ήθελαν όμως να συμμετάσχουν σε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

«Παζάρι Βιβλίου»
μετά την παρέλαση για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας!

att00147
Την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016, μετά τη λήξη της παρέλασης, το «Κέντρο Νεότητας» της Ι. Μητροπόλεώς μας διοργανώνει στην παραλία της Λευκάδας «Παζάρι Βιβλίου» σε τιμές προσιτές (από 1 ευρώ!) για την ενίσχυση των πολυδιάστατων σκοπών του.
Η Έκθεση οργανώνεται από νέους ανθρώπους, συνεργάτες του Κέντρου και τα βιβλία που θα διατεθούν προέρχονται από προσφορές ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσφατη έκκλησή μας και προσέφεραν βιβλία που έχουν διαβάσει ή δεν χρειάζονται πλέον, συμβάλλοντας έτσι στην αδιάκοπη συνέχιση του νεανικού έργου, που η τοπική μας Εκκλησία συντελεί με την ευλογία και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.
Προσφορές βιβλίων θα γίνονται δεκτές και στη διάρκεια της Έκθεσης.
Όσοι προμηθευθούν έστω και ένα βιβλίο, ας είναι βέβαιοι ότι η προσφορά τους πιάνει τόπο και μεταφράζεται σε ποικίλες δράσεις, που παρέχουν χαρά και ωφέλεια στους νέους του τόπου μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ