Η Κατούνα γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2016, η μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πολιούχου της Κατούνας.
Ημέρα μνήμης του εν Αγίοις πατρός ημών Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας του Μεγάλου Πολιούχου και προστάτου της πόλεώς μας τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος και ομιλούντος του Πανοσ. Αρχιμ. Κατουνιώτη Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Τριάντη και των Ιερέων π. Νικολάου Μακρυπούλια, Δημητρίου Χαμαλέτσου, και Βελισάριου Καντούνη.
Στα πλαίσια των Θρησκευτικών και Λειτουργικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου Κατούνας, κόσμησε το Δεξιό αναλόγιο του πανηγυρίζοντας Ιερού Ναού ο Οφικιάλος Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος ΜΧΕ κος Πασχάλης Μάνος και διακόνησαν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής Θεσσαλονίκης κος Τσεπίσης Νικόλαος και ο Λαμπαδάριος του ως άνω Ναού κος Κούκδας Γρηγόριος.

Η Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου έγινε στην κεντρική οδό της Κατούνας.
Ανάμεσα στο πλήθος στο εσπερινό ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπερειάρχης Λύτρας Ιωάννης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, οι αντιδήμαρχοι Προδρομίτης Σωτήρης και Φραδέλος Κώστας και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνά Καρέλου όπως και ο Δοικητής Α.Τ. Κατούνας Δημήτριο Κόκιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ