Η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νιας για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδο

Η τόσο κρίσιμη περίοδος που διέρχεται η χώρα απαιτεί ένα ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο, δραστήριο και αποτελεσματικό. Πρέπει οι φωνές των Οικονομολόγων να ενωθούν και να δώσουν ένα δυνατό Παρών στις εκλογές στηρίζοντας τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ), ο συνδυασμός ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές του 2013 αναδείχθηκε πρώτη δύναμη έχοντας ως βασική επιδίωξη τη προάσπιση και την εκπροσώπηση όλων των Οικονομολόγων της χώρας κατοχυρώνοντας τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νιας

Αναλυτικά

Τη προσεχή Κυριακή 11/12/2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΟΕΕ). Πρόκειται ίσως για το πλέον καταλυτικό φορέα που έχει αντίκρυσμα στο κοινωνικό ιστό της χώρας με τις παρεμβάσεις του, ενώνοντας δε τη φωνή του με όλους τους επιστημονικούς φορείς σε θέματα όπως η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση όπου έγκαιρα διαπιστώθηκε πως η συνεχής απομείωση του ειδοσήματος των ελευθέρων επαγγελματιών θα έχει άμεσα αρνητικό πρόσημο στη καταβολή των ασφαλιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων. Επιπλέον υπήρξε συντονισμένη δράση μέσα απο επίσημες διαβουλέυσεις και εισηγήσεις για την ανάγκη αναδιάρθωσης του παραγωγικού μοντέλου της χώρας αλλά και ενέργειες για τη καταπολέμηση τόσο της φοροαποφυγής όσο και της εισφοροδιαφυγής αλλά και των πτυχών της παραοικονομίας.

Η τόσο κρίσιμη περίοδος που διέρχεται η χώρα απαιτεί ένα ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο, δραστήριο και αποτελεσματικό. Πρέπει οι φωνές των Οικονομολόγων να ενωθούν και να δώσουν ένα δυνατό Παρών στις εκλογές στηρίζοντας τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ), ο συνδυασμός ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές του 2013 αναδείχθηκε πρώτη δύναμη έχοντας ως βασική επιδίωξη τη προάσπιση και την εκπροσώπηση όλων των Οικονομολόγων της χώρας κατοχυρώνοντας τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Η προσεχής Κυριακή 11/12/16 θα είναι μεγάλη γιορτή των Οικονομολόγων όπου η ΔΗΚΙΟ θα είναι και πάλι η πρώτη δύναμη θέτοντας τους στόχους ακόμη πιο ψηλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ