Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας δίνει πρόσβαση στον δρόμο Αγρινίου- Εμπεσού και στη Γραμμένη Οξυά

Προσωρινή πρόσβαση θα δώσουν μέχρι το μεσημέρι τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Εμπεσού(μεταξύ Καστρακίου και Μπαμπαλιού), όπου υπήρξε χθες μεγάλη καθίζηση στο οδόστρωμα, στο κεντρικό επαρχιακό δίκτυο του Βάλτου.
Τα μηχανήματα βρίσκονται στη περιοχή ήδη από χθες και οι εργασίες θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί προκειμένου, να ολοκληρωθεί η προσωρινή αποκατάσταση ζημιάς στο οδόστρωμα που εκτείνεται σε αρκετά μέτρα. ‘Ηδη η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε Αιτωλ/νίας συντάσσει μελέτη προκειμένου την οριστική αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος της Ε.Ο Αγρινίου –Εμπεσού.
Παράλληλα, και στην περιοχή της Γραμμένης Οξυάς έχει δοθεί προσωρινή πρόσβαση από τα μηχανήματα της Περιφέρειας μετά το έντονο κατολισθητικό φαινόμενο που υπήρξε στην περιοχή και είχε αποκόψει την κοινότητα από τις άλλες όμορες.


«Τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν προβλήματα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις σε αρκετά σημεία, παρόλα ταύτα αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες που παρουσιάζονται και αποκαθιστούμε σε πρώτη φάση την πρόσβαση προσωρινά, μέχρι να μπορέσουμε να δώσουμε μονιμότερες λύσεις», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ