Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα – εκτός οι Καρτάλης, Πίρσμαν και Μιλιντσεάνου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό (24/4-15:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλέξανδρο Καρτάλη ο οποίος προτιμήθηκε να πάρει ανάσες ξεκούρασης λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και τον Μάρβιν Πίρσμαν που μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε και ο Μιλιντσεάνου που υπέστη θλάση στον προσαγωγό.

Στον αντίποδα, επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό ο Σάντι Κρίζμαν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαρός Αλέξης Τριάδης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:
Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Τριάδης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης.

Πηγή: passports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ