Η Etoile στην ορεινή Ναυπακτία

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, το ΙΕΚ Etoile θα βρίσκεται στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
Πρόκειται για μια ιστορική και πανηγυρική μέρα που γιορτάζει όλη η Ναύπακτος με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και αναπαράσταση της Ναυμαχίας.

Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αναλαμβάνει το θρησκευτικό κομμάτι του εορτασμού με τη λειτουργία στο ναό της Παναγίας της Ναυπακτιώτισσας και τη λιτανεία της εικόνας, ενώ ο Δήμος διοργανώνει πλούσιες φολκλορικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες.

Το ΙΕΚ Etoile μαζί με τους κορυφαίους σεφ και τους ταλαντούχους σπουδαστές του, θα μαγειρέψει μετά τη λειτουργία με σκοπό να τιμήσει τον ιερό αυτό τόπο και την επέτειο για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα, και παρασκευάζονται με μεράκι, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι το ΙΕΚ Etoile στηρίζει την ελληνική γαστρονομία και τον τόπο μας με κάθε ευκαιρία.
Αν θες κι εσύ να γίνεις κομμάτι της μεγάλης εκπαιδευτικής οικογένειας της Etoile by Les Chefs, έλα να ενημερωθείς από κοντά για μία από τις τρεις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν: Chef (Μαγειρική), Pastry Chef (Aρτοποιία – Zαχαροπλαστική) και Ξενοδοχειακές Σπουδές (Ηotel Μanagement).

Η Etoile by Les Chefs σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ