Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΔΕ- “ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ”

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνει ότι οι ανακοινώσεις του Υπουργού ΑΑΤ για το ΟΣΔΕ της επόμενης χρονιάς υιοθετούν σε μεγάλο βαθμό τις σχετικές προτάσεις που είχε καταθέσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ως Φορέας Συντονισμού του εν λόγω έργου.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Αχελώου, ο Διευθύνων Σύμβουλος GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ αναφέρει τις αλλαγές αυτές τονίζοντας ότι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δεσμεύετε ότι θα υπηρετήσουν με υπευθυνότητα την νέα δομή και τις αποφάσεις του Υπουργού μένοντας αταλάντευτα στο πλευρό του παραγωγού και του δικαιούχου των επιδοτήσεων.
Ο κ. Κουφουδακης αναφέρθηκε και στην αλλαγή που αφορά την κατάργηση των φορέων Β’ βαθμού που όπως τόνισε είναι κάτι που θα δυσχεραίνει τόσο το έργο του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και του φορέα συντονισμού.
Ο κ. Κουφουδακης μίλησε και για τους λόγους του τέλους της συνεργασίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με την Ένωση Αγρινίου αλλά και για τα κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών και τι υπηρεσίες προσφέρει στους παραγωγούς.

[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/12_3_17/gaia.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ