Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ηλεία – Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 25χρονου οδηγού και του 16χρονου συνεπιβάτη του οχήματος και ο σοβαρός τραυματισμός της συνοδηγού

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Βούναργου – Πύργου Ηλείας.
Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος με συνεπιβάτες ακόμη δύο ημεδαπούς και συγκεκριμένα, μια 23χρονη και έναν 16χρονο, εξετράπη της πορείας του εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ και επανήλθε στο ρεύμα κυκλοφορίας του.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 25χρονου οδηγού και του 16χρονου συνεπιβάτη του οχήματος και ο σοβαρός τραυματισμός της συνοδηγού, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου για τη διαπίστωση των αιτιών και συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ